Відбувся семінар - тренінг для лідерів та активістів організаційних ланок Укрелектропрофспілки та Атомпрофспілки

2021_09_atom_seminar1.JPG

З 12 по 14 вересня 2021 р. у м. Чернігів на базі Навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області відбувся перший спільний семінар – тренінг «UP Energy» для лідерів та активістів організаційних ланок Укрелектропрофспілки та Атомпрофспілки.

2021_09_atom_seminar2.jpg
2021_09_atom_seminar3.jpg

Cемінар відбувся за участі голови ЦК Укрелектропрофспілки Олександра Давиденка, заступника голови Атомпрофспілки Павла Пруднікова, заступника Голови Укрелектропрофспілки Володимира Нікітюка та голів обласних і первинних профспілкових організацій на тему: «Місце та роль профспілки в новому світі: нестабільному, неоднозначному».

2021_09_atom_seminar4.jpg
2021_09_atom_seminar5.jpg
2021_09_atom_seminar6.jpg
2021_09_atom_seminar7.jpg

Тренером заходу виступив міжнародний тренер, профспілковий консультант - Едуард Вохмін.
Протягом трьох днів учасники семінару, змогли ознайомитись з досвідом профспілок у глобальному світі, після чого окреслили ряд проблемних питань профспілкової роботи в енергетичній галузі, активно приймали участь у побудові профспілкової ідеології, разом з тим, відпрацьовуючи різні форми профспілкової діяльності, через соціальне партнерство, профспілковий сервіс, органайзинг.

2021_09_atom_seminar8.jpg
2021_09_atom_seminar9.jpg
2021_09_atom_seminar10.jpg
2021_09_atom_seminar11.jpg

Також учасники відпрацювали в ролевій грі, різні ситуації та форми поведінки у профспілковій діяльності. На завершення учасники обмінялися досвідом роботи та отримали сертифікати.

2021_09_atom_seminar12.jpg
2021_09_atom_seminar13.jpg