Відбулось виїзне розширене засідання Президії ЦК Профспілки та навчальний семінар у НМЦ профспілок Чернігівської області

2019_12_zasidannyaCK1.jpg

3 – 6 грудня 2019 року у Навчально-методичному центрі профспілок Чернігівської області відбулось виїзне розширене засідання Президії ЦК Профспілки та навчальний семінар для бухгалтерів та спеціалістів з правової роботи.

Вів засідання Президії ЦК Профспілки Сергій Шишов. На порядку денному були такі питання:
- Про ситуацію у первинних профспілкових організаціях ДТЕК Енерго.
- Про типову угоду про співпрацю між адміністрацією ДТЕК Енерго та первинною профспілковою організацією.
- Про типову угоду про співпрацю між первинною профспілковою організацією ДТЕК Енерго та адміністрацією ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГОСЕРВІС».
- Про проведення звітів і виборів в організаціях Укрелектропрофспілки в 2020 році.
- Про план роботи Центрального комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на перше півріччя 2020 року.
- Про проведення XVІ Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
- Про перерахування членських внесків до IndustriALL за 2019 рік.
- Про внесення змін до постанови Президії ЦК Профспілки від 23.01.2019 № П-15-6 «Про виконання кошторису ЦК Профспілки» по профспілковому бюджету за 2018 рік та проект кошторису на 2019 рік».
- Про штатний розклад працівників виконавчого апарату Центрального комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на 2020 рік».

2019_12_zasidannyaCK2.jpg

У ході обговорення члени Президії розглянули всі питання порядку денного та ухвалили відповідні постанови.
Протягом наступних днів 4 - 6 грудня учасники навчання розглянули великий спектр питань, починаючи з особливостей регулювання робочого часу працівників, практики укладання колективних договорів та угод, прав і повноважень виборного профспілкового органу, закінчуючи особливостями ведення профспілками фінансової роботи та актуальними питаннями податкового законодавства.
Семінар проводили фахівці-практики: Володимир Ковальчук - юрист Підприємства «НМЦ» профспілок та Тамара Назіна - завідуюча відділом соціально-економічного захисту Федерація профспілкових організацій Чернігівської області.
У вільний від робочих заходів час, лідери Укрелектропрофспілки відвідали історичну перлину Чернігівщини - Гетьманську столицю м. Батурин.

2019_12_zasidannyaCK3.jpg

Відділ соціально-економічного