Про виключення Карвацького Р.М. з членів Укрелектропрофспілки

2017_09_BurshtynTES.jpg

Повідомляємо, що 21 вересня 2017 року відбулось засідання Президії Центрального комітету Укрелектропрофспілки.
Одним з розгянутих питань було "Про результати спільної перевірки викладених у інформації Гриньківа В.Т. фактів невідповідності дій адміністрації Бурштинської ТЕС при виконанні п.6.6 Колективного договору ПАТ "ДТЕК Західенерго".

Відповідно до розглянутого питання, рішенням Президії ЦК Укрелектропрофспілки Карвацький Р.М. був виключений із членів Укрелектропрофспілки за систематичне порушення Статуту та за дії, які завдали і завдають моральної шкоди Укрелектропрофспілці.
22 вересня постанова №П-7-1 була доведена до членів профспілкового комітету Бурштинської ТЕС і відповідно до п. 5.14.32 Статуту Укрелектропрофспілки члени профкому зі свого складу до проведення Конференції обрали в.о. голови профспілкової організації Бурштинської ТЕС Васютина Володимира Ігоревича - члена профкому, старшого електромонтера з обслуговування електроустаткування електростанції.

Постанова Президії №П-7-1 додається.

pdf Постанова П-7-1 от 21.09.2017г.