ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ НОВОГО СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ УКРЕЛЕКТРОПРОФСПІЛКИ У 2021 РОЦІ

2021_10_Molod1.jpeg

26 жовтня 2021 року відповідно до постанови Президії ЦК Укрелектропрофспілки від 15.09.2021 року № П-5-3 «Про молодіжну політки Укрелектропрофспілки» відбулось перше організаційне засідання членів Молодіжної Ради Укрелектропрофспілки.

Засідання проходило в форматі відео – конференції за допомогою програми Zoom.
Відкрив засідання з вітальним словом Голова Укрелектропрофспілки Олександр Давиденко.
Продовжив зібрання заступник Голови Укрелектропрофспілки Володимир Нікітюк доповівши про роботу Молодіжної Ради за 2015-2021 рік, та окреслив головні напрямки діяльності Ради на друге півріччя 2021 року.

2021_10_Molod1.jpeg

На даному засіданні було обрано нову Голову Молодіжної Ради Укрелектропрофспілки Оксану Сердюк, заступником Голови Молодіжної Ради Укрелектропрофспілки з питань організаційної роботи та молодіжної політики Назара Ємця та заступником Голови Молодіжної Ради Укрелектропрофспілки з питань міжнародної роботи Анастасію Пруднікову.
Усі члени Молодіжної Ради Укрелектропрофспілки в режимі відео – конференції обговорили нагальні питання та напрацювали план дій на найближчий час.

Організаційний відділ
Укрелектропрофспілки